Известие

Collapse
No announcement yet.

Капсули или прясно смляно кафе? (сутрешно кафене)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• [QUOTE=Бобби;1331858]Искаш да кажеш, че по бързо стигаш до тоалетната..[COLOR="Silve

Направо тя идва при тебе.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• [QUOTE=mordohy;1331885]
      Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      Искаш да кажеш, че по бързо стигаш до тоалетната..[COLOR="Silve

Направо тя идва при тебе.
      Ти да не одиш с памперс бре,или си носиш цукало?
      .....па не си толкоз дърт.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• [QUOTE=kaio156;1331886][QUOTE=mordohy;1331885]

Ти да не одиш с памперс бре,или си носиш цукало?
        .....па не си толкоз дърт.[/QUOTE
        Хапни череши и изпии две кафета тая сутрин....па да видим дали нема да търчиш като пингвин до тоалетната)))
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Тука нещо да не са всички пили по едно кафе с череши...
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Тука нещо да не са всички пили по едно кафе с череши...
            Тия череши с бърбън вървят ли?
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
              Тия череши с бърбън вървят ли?

Бърбъна върви с всичко!

Comment

• Пиеш едно кафе с череши, после удряш една боза и една халба жива бира и си готов.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Пиеш едно кафе с череши, после удряш една боза и една халба жива бира и си готов.
                  Човече, прочистване или умиране е крайната цел..?
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Осиране!

Comment

• Батета и каки аз съм най-бесния кафеджия във форуму Луд за връзванеСутрин ако не пия хубаво кафе, не мога да излеза от нас, ставам лош и агресивен и започвам да налитам на бой Та за мен хубавото кафе е религия и начин на живот.Еспресо машина за капсули си зех преди време, кафето е също толкова хубаво колкото и от такава която го мели на момента, колегите на които не им харесват капсулите, може би не са пили хубави капсули.Понеже между капсулите от лидъл и тези на Nespresso разликата е колкото между мойто забутано село и Санта-Барбара Хубавото на тази машина е , че слагаш капсулата, натискаш копчето и получаваш едно перфектно кафе, лошото е че капсулите са прекалено скъпи,0,35 евро цента тия на Nespresso.А тази която го мели на момента, машината е 3 пъти по скъпа от тая за капсули, но едно кафе излиза 5 пъти по ефтино и с течение на времето парите за машината ще са избият от кафето.За това съм решил да си взема, такава която го мели на момента.
                      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Втора година ползвам такъв робот. Взехме го с жената за 300лв. втора употреба. Нямаме ядове и си прави хубаво кафе. Плюса е, че трябва само да му пуснеш тока, няма да се разнасяш с лъжички кутии и бурканчета с кафе. Пълниш си контейнерите за вода и кафе и си свириш. Чат пат и контейнера с отработеното кафе се изхвърля и те така. Механизма се сваля лесно за почистване чат пат. Сутрин без кафе не излизам, а да им давам на обирджиите всяка сутрин до 1 кинта за кафе, е няма как да стане.
                        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Най-хубавото кафе, което съм беше почти виолетово на цвят, като преди консумация беше отлежало между 2 и 3 години. Сортът на кафето, ако това е от значение, беше мавруд.

Кафе, мразя да пия и честно казано го консумирам единствено по задължение. Никога не съм изпитвал удоволствие или нужда от него.
                          alfa romeo sprint 1984

Comment

• Аз лично ако не бяха толкова скъпи капсулите,бих си останал на тая машинка понеже е с много опростен механизъм и да не кажа голяма дума но и давам около 15 години живот,ако я пречистваш от калк редовно.До колкото за тия автомати дето го мели преди това,съм чувал че траели около 5 години и после дават фира,а не са никак ефтини.Почват от 300 еврака.Иначе и кафето в джаджавето е хубаво,но няма кой да ти клопа джазвета рано сутрин
                            SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Джезве бе, кви капсули кви 5 лева кви машини.Дай ти го кипна два пъти после беги на дофтор....аматьори....и кафето се сърба, не се пие, пие се водка, скоросмъртница, вода....
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                              X