If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти да не одиш с памперс бре,или си носиш цукало?
.....па не си толкоз дърт.[/QUOTE
Хапни череши и изпии две кафета тая сутрин....па да видим дали нема да търчиш като пингвин до тоалетната)))
Пиеш едно кафе с череши, после удряш една боза и една халба жива бира и си готов.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Батета и каки аз съм най-бесния кафеджия във форуму Луд за връзванеСутрин ако не пия хубаво кафе, не мога да излеза от нас, ставам лош и агресивен и започвам да налитам на бой Та за мен хубавото кафе е религия и начин на живот.Еспресо машина за капсули си зех преди време, кафето е също толкова хубаво колкото и от такава която го мели на момента, колегите на които не им харесват капсулите, може би не са пили хубави капсули.Понеже между капсулите от лидъл и тези на Nespresso разликата е колкото между мойто забутано село и Санта-Барбара Хубавото на тази машина е , че слагаш капсулата, натискаш копчето и получаваш едно перфектно кафе, лошото е че капсулите са прекалено скъпи,0,35 евро цента тия на Nespresso.А тази която го мели на момента, машината е 3 пъти по скъпа от тая за капсули, но едно кафе излиза 5 пъти по ефтино и с течение на времето парите за машината ще са избият от кафето.За това съм решил да си взема, такава която го мели на момента.
Втора година ползвам такъв робот. Взехме го с жената за 300лв. втора употреба. Нямаме ядове и си прави хубаво кафе. Плюса е, че трябва само да му пуснеш тока, няма да се разнасяш с лъжички кутии и бурканчета с кафе. Пълниш си контейнерите за вода и кафе и си свириш. Чат пат и контейнера с отработеното кафе се изхвърля и те така. Механизма се сваля лесно за почистване чат пат. Сутрин без кафе не излизам, а да им давам на обирджиите всяка сутрин до 1 кинта за кафе, е няма как да стане.
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Най-хубавото кафе, което съм беше почти виолетово на цвят, като преди консумация беше отлежало между 2 и 3 години. Сортът на кафето, ако това е от значение, беше мавруд.
Кафе, мразя да пия и честно казано го консумирам единствено по задължение. Никога не съм изпитвал удоволствие или нужда от него.
Аз лично ако не бяха толкова скъпи капсулите,бих си останал на тая машинка понеже е с много опростен механизъм и да не кажа голяма дума но и давам около 15 години живот,ако я пречистваш от калк редовно.До колкото за тия автомати дето го мели преди това,съм чувал че траели около 5 години и после дават фира,а не са никак ефтини.Почват от 300 еврака.Иначе и кафето в джаджавето е хубаво,но няма кой да ти клопа джазвета рано сутрин
Джезве бе, кви капсули кви 5 лева кви машини.Дай ти го кипна два пъти после беги на дофтор....аматьори....и кафето се сърба, не се пие, пие се водка, скоросмъртница, вода....
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment